חוסר תחושה בשפה ובסנטר לאחר שנה של ניתוח שתל בסנטר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

05/04/2016 | 14:38 | מאת: אורין

שלום, לפני יותר משנה עברתי ניתוח שתל סיליקון בסנטר. יש לי עדיין איזור מהשפה התחתונה עד לסנטר שמרגיש רדום/נימול. כששאלתי את המנתח לפני מספר חודשים מה יהיה עם זה הוא אמר שתוך שנה הכל יעבור. לא עבר.... זה מאוד מפריע לי ברמה יומיומית ואף גורם לי לבלוע מילים לפעמים. אשמח לדעת אם זה יעבור / ישאר ככה או שאולי אפשר לעשות עם זה משהו? תודה מראש אורין

10/04/2016 | 11:29 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

פגיעה בעצב, עם התופעות שתארת, היא אחד הסיבוכים שעלולים לקרות בניתוח מסוג זה. לעיתים רחוקות, ישנה אפשרות שהנזק אינו הפיך. לכי להבדק אצל נוירולוג שיבדוק את מהות ומידת הנזק. בהצלחה

11/04/2016 | 00:51 | מאת: אורין

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית