גוש בעורף - גדל עם הזמן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

26/03/2016 | 17:45 | מאת: איציק ב.

שלום, חודש וחצי, בעורף גולה-גוש בעורף שגדלה עם הזמן וכעת גם כואב נעשה אולטרא-סאונד לפני כ 3 שבועות - הגוש גדל מאז, כואב ומציק בביקור אצל כירורגיה-פלסטית הוחלט על ניתוח להסרה "בצוואר אחורי גוש נוקשה בעומק" רקע: אני סובל כבר 6-8 שנים מסוג של מחלת עוד (אקנה) באיזור העורף והראש האחורי ומידי פעם יש פצעים בראש המגרדים ומדממים - משהו שאני ממשיך לחיות איתו ללא טיפול רפואי שלא רציתי לעבור ... אודה לכל ייעוץ או חוות דעת, כמו כן אני מחפש רופא לייעוץ נוסף ולניתוח עצמו השאלה היא האם זה זה רופא מומחה כירורג פלסטיקאי או משהו אחר ? תודה רבה איציק ב.

31/03/2016 | 13:41 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

מצטער. לא ברורה לי השאלה. נשמע שאתה אכן זקוק לאבחנה וטיפול של מנתח פלסטי או רופא עור בפורום זה לא ניתנות המלצות בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית