undefined ניתוח להרמת חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

22/03/2016 | 11:49 | מאת: אפרת גולד

שלום לכם, ביתי בת ה 18 צריכה לעבור ניתוח להרמת חזה - הקטנת חזה אצל פלסיטיקאי עם המלצת אורטופד ופלסטיקאי פרטי. קיבלתי רשימה של מנתחים דרך קופת חולים. מישהו מכם עבר ניתוח כזה אצל ד"ר רמי נוימן שמנתח בהדסה? אני קוראת פה הרבה המלצות חמות עליו אבל רק על ניתוחי אף... אשמח לתגובה ממישהו וחוות דעת על הרופא. תודה רבה!

23/03/2016 | 10:45 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אין האתר ממליץ על רופאים

25/03/2016 | 03:48 | מאת: שרון

שלום לך, עברתי ניתוח דומה אצל דר נויימן, לי הייתה אכזבה וצלקות נוראיות, כתוצאה מחתכים לא במקום הנכון. לא ממליצה עליו בכלל. ומכירה הרבה מקרים מאכזבות בנתוחים פלסטיים בהדסה. לכל פלסטיקאי עם "שם" יש הרבה נתוחים כושלים. תמיד אוהבים לפרסם ולהשמיע רק את ההצלחות ולא כשלונות. הרבה פעמים ניתוח פלסטי יכול להיות טעות גורלית בלגשת לניתוח. ניגשים רק שאין ברירה. או במקרה שלך שמדובר ברפואי. אבל לא מתוח החלום למושלם, כי זה לא קיים. (מקרים בודדים מושלם) לצומת ליבך. בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית