צלקת במצח לבן שנתיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

21/03/2016 | 10:57 | מאת: ימית

שלום ד"ר, בני בן השנתיים נפל על המצח לפני כחודש. הפצע עבר הדבקה וכרגע יש סימן די גדול וממש לא אסתטי מאז אני מורחת לו קלו קוט על הגלד, אך נראה כי הוא אינו משפיע. שמעתי כי יש גם יריעות סיליקון שניתן להניח על המצח, האם היעילות שלהם טובה יותר? ובהמשך לכך מה נמצא יעיל יותר בטיפול בצלקות יריעות סיליקון נדבקות (כמו scaraway) או יריעות קשיחות ועבות יותר? יש לציין כי אני סובלת מצלקות קלואידיות ומפחדת שבני יפתח גם אחד כזאת על פניו תודה רבה!

23/03/2016 | 10:42 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

תכשירי הסיליקון כנגד צלקות יעילים רק בחלק מהמקרים,ואיכות הצלקת נובעת בעיקר מתכונות גנטיות. יתכן והשוליים התרחקו בגלל קרוב שוליים לקוי בעקבות ההדבקה,לא הייתי בפעולה פולשנית בשלב זה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית