שומן....................

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

19/03/2016 | 23:28 | מאת: לי

שלום, לפני כארבע שנים בוצע מילוי שומן עצמי בלחי שמאל (בפעם השלישית) עקב אסימטריה בשני המילויים הראשונים תמיד נספג ונשאר חוסר, בפעם השלישית נשאר יותר שומן שניראה לא סימטרי לעומת צד ימין נפוח כאילו אני עם סוכריה. יש לשאוב ממש מעט שומן. 1. האם ניתן לשאוב את השומן העודף? 2. והאם אפשרי לשאוב במסגרת מרפאה ולא בחדר ניתוח? תודה.

23/03/2016 | 10:35 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

ניתן לנסות לסדר את העוות ע"י שאיבה אך קשה להשיג תוצאה מושלמת בגלל רקמה צלקתית שיכולה להיווצר בעקבות ההשתלות הייתי מבצע זאת בחדר ניתוח.

25/03/2016 | 03:36 | מאת: שיר

תודה על תשובתך. קראתי על שאיבת שומן בשיטת לייזר, גלי רדיו וזריקות הממיסות שומן. אופצייה מאלו יכולה לתת מענה לשאיבת שומן מהלחי כתחליף לניתוח? תודה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית