הנחיות צמצום צלקת בפנים 5 תפרים 3 סמ

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

25/02/2016 | 16:39 | מאת: מוטי

שלום. בני בן ה 9 נחתך לפני יומיים 3סמ מעל השפה העליונה ללחי. נתפר ב 5 תפרים. התפרים כוסו בפלסטר. 1. מה ניתן לעשות בשלב הזה בכדי לצמצם הצלקת כמה שניתן? 2. מה צריך לעשות בשלב מאוחר יותר? או בקיצור סדר פעולות מעכשיו ועד בכלל. משחה?? תודה מוטי

01/03/2016 | 07:27 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

במידה והפצע טופל נכון ע"י הרופא המטפל בזמן התפירה ,איכות הצלקת שתתקבל תלויה בעקר בתכונות הגנטיות של רפוי פצע. לעתים ,שמתחיל להופיע אודם והתעבות של הצלקת,טפול בתכשירים על בסיס סיליקון,יכול לעזור.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית