כוויה בפנים כתוצאה מהסרת נקודת חן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

12/02/2016 | 10:55 | מאת: אביב

לפני כמעט 3 חודשים עשיתי טיפול להסרת נקודת חן באמצעות חומר כימי כלשהו , לאחר חודשיים רוב הפצע נפל(חלקו עדיין היה על הפנים) ונראה אדום כהה הלכתי לרופא עור שאמר לי שכדאי לשים רטאויט לאחר שבוע טיפול ברטאויט כול האזור וחלקים נוספים מסביבו התכסו בפצע והחלק מתחת נראה אדום מאוד . כעבור שבוע הומלץ לי להפסיק ולהשתמש בבטאקורטן G במקום , האדום מעט ירד אך הפצע המשיך לגדול . לפני כמה ימים נפל לי חתיכה מהפצע והאזור נראה כמו כוויה . מה כדאי לעשות ?

14/02/2016 | 10:02 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

לא ניתן להמליץ על טפול פרטני ללא בדיקה התייעצי ברופא המטפל או קבלי חוות דעת מרופא עור או כירורג פלסטי..

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית