גוש דומני באזור השכם בגב

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

12/02/2016 | 08:55 | מאת: גוד

לאחותי כשהיתה ילדה הסירו גוש שומני מהגב. עשו זאת בצורה מאד לא אסטטית. היום כעבור כ50 שנה התחיל לכאוב לה באזור הניתוח. עשתה אולטרסאונד להלן תוצאה: בגב שמאל מודגם נגע בהדיות מעורבת 2.8*1 ס"מ. מישור שומן מחוק בין השרירי. לא ניתן לשלול חדירות אל תוך השריר. מה זה יכול להיות נגע בהדיות מעורבת? האם גם גידול שומני חודר לשרירים? מה צריך לעשות הלאה?

14/02/2016 | 09:58 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

ממליץ לפנות לכירוג שלאחר בדיקה וקריאת תוצאה שהתקבלה באולטרסאונד יוכל להמליץ על המשך בדיקות וטפול.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית