צלקת לאחר הוצאת תפרים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

04/02/2016 | 13:27 | מאת: א

שלום, לפני שבוע עשו לי 11 תפרים במצח, ממש מתחת לקו השיער. ביום שני מוציאים אותם והייתי רוצה לשאול איך לגרום לצלקת (שכנראה תישאר) להיות כמה שפחות בולטת. אני בחו"ל עכשיו אז כל שמות התרופות כאן שונים, אבל אמרו לי שאפשר להשתמש בכל מיני משחות או קרמים לטשטוש צלקות. במה הכי מומךץ להשתמש באזור הפנים, אם בכלל יש הבדל? ועוד כמה דברים: הפצע מחלים יפה וללא זיהומים כלשהם, אבל עדיין נראה ממש גדול ובולט. האם אפשר להשתמש באיפור (מייקאפ ופודרה) כדי להסוות אותו תודה מראש או שזה עלול לגרום לצרות?

09/02/2016 | 09:30 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

לא תמיד יש צורך בשימוש בתכשירים או תרופות כדי להשיג צלקת טובה יותר.ממליץ שתיבדק ע"י כירורג פלסטי או רופא עור ולאחר בדיקה ימליצו על המשך טיפול.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית