צלקת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

10/01/2016 | 16:53 | מאת: לי

שלום רב..לפני שנה וכמה חודשיים היתה לי תאונת עבודה נשפך עליי מים רותחים.הופנתי למיון שם טופל בי במשחות וחבישה ושוחררתי באותו יום.בבית המשכתי טיפול בsilverol וחבישה פעמיים ביום.קבלתי מעקב במרפאה פלסטיקה כל 3 חודשים.וכיום לאחר שנה פלוס עדיין יש לי צלקת מכוערת בבדיקת רפואית האחרונה-דפיגמנטציה של עור ללא צלקות בולטות. יש לציין שאני בחורה צעירה כהה עור והצלקת היא בהירה.הרופא אמר שאין מה לעשות ואני דיי מאוכזבת בקיץ לא מרשה לעצמי לשים בגד ים בגלל הצלקת. שאלתי: האים יש אפשרות להפחית או להעלים צלקתכ גדולה?תודה

13/01/2016 | 10:24 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

חפשי מקעקעת רפואית(יש דבר כזה)וניתן לטשטש מאד את האזורים הפגועים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית