ניתוח פלסטי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

08/01/2016 | 10:11 | מאת: גלי

שלום, אני מעוניינת לעבור ניתוח פלסטי להרמת שדיים ויישור הבטן. יש לי ארבעה ילדים, הנקתי את כולם תקופות ממושכות (בין שנה לשנתיים). כרגע אני עדיין מניקה בן שנה וארבעה חודשים. - האם ניתן לבצע את הניתוח כשעדיין מניקים? - האם צריך להפסיק הנקה ולחכות תקופה שהחלב יתייבש לפני הניתוח? תודה.

10/01/2016 | 13:48 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אחד הבעיות בניתוחי שדיים שהתוצאה לא נשמרת קבועה,ועם הזמן התוצאה הטובה נסוגה. כדי להאריך את משך התוצאה הטובה ,רצוי לנתח לאחר שהשנויים הגדולים נפסקים,וזאת כחצי שנה מתום ההנקה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית