השבת מראה נערי לבן 33

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

06/01/2016 | 20:41 | מאת: עדי

שלום שמי עדי, אני בן 33, פנים נאות. העניין הוא שבחצי שנה חארונה, לאחר שהצטלמתי, שמתי לב שפניי "זקנו" דהיינו התבגרו וזה מפריע לי מאד. עשיתי הזרקות חומצה הילראונית בלחיים (יצוין כי רציתי גם לעשות בעיניים יש לי שקעים מתחת לעיניים אבל בגלל שעשיתי לייזר בעיניים הרופאה ביקשה שאחכה עם זה) אבל להפתעתי זה לא סייע- מה שהבנתי אתמול זה שבעצם אני לא רציתי להעלים קמטים או משהו כזה אלא להחזיר את הפנים שלי לפנים נעריות. החומצה ההליראונית לא עשתה את זה. רואים ממש שינוי בין תמונה מלפני שנתיים להיום. היו לי פנים נעריות "חמדמדות" וכעת יש לי פנים יותר "חתוכות" , בוגרות- יש דרך להחזיר מראה נערי ? אם כן איזה טיפול זה? נדמה לי שהרופאה התבלבלה -היא פשוט עשתה לי את הטיפול הגנרי לכל הגברים שבאים אליה בגיל 40 נניח ואני בכלל רציתי משהו אחר ואני מבין את זה בדיעבד. מה אעשה? כדאי להסיר את החומצה ההיליראונית? מה עושים תודה

10/01/2016 | 13:41 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אין דרך להפסיק את השנויים בפנים או בחלק גוף אחר,בעקבות הוספת השנים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית