מילוי מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

12/12/2015 | 17:10 | מאת: ליאת

שלום רב, אני בת 53, לפני חודש עברתי הזרקות של מילוי חומצה הילרואינית מתחת לעיניים אצל מנתח פלסטי ידוע. בעבר כבר עברתי הליך כזה והתוצאה הייתה יפה. הפעם בעין ימין התוצאה היתה יפה ואילו בעין שמאל נוצרה ישר נפיחות מתחת לעין עם קמט ארוך לידו. התוצאה מאוד לא יפה ונראית כאילו יש לי דלקת מתחת לעין. הרופא אמר שאפשר הזריק חומר שימיס את החומצה, אבל זה יצור שקע מכוער מתחת לעין, ולכן עדיף לחכות חודשיים ואז לבוא אליו שוב. בינתיים להשתמש בקונסילר. אני לא מצליחה להסתיר את הנפיחות עם הקונסילר ויש לי עוגמת נפש רבה. החשש שלי שזה ישאר כך שנה וחצי, שנתיים. האם כדאי לחכות או לבקש מהרופא שימיס את החומר?

13/12/2015 | 13:10 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אינני יכול לחוות דעה פרטנית ללא בדיקה. במידה והוזרקה כמות גדולה מדי של חומר.בתקוה שמדובר בחומצה היאלורונית.הייתי ממתין,ולמרות אי הנעימות,עוקב אחרי ספיגת החומר המוזרק.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית