הרמת גבות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

29/11/2015 | 16:47 | מאת: תומר

שלום ד"ר נולדתי עם תסמונת כרוזון והעניים שלי נפולות ובולטות,הייתי מעוניין לעבור הרמת גבות וניתוח בארובת העיין(עברתי לםני 3 חודשים ניתוח עפעפים עליונות). הייתי רוצה לדעת אם יהיו מהניתוחים הללו צלקות משמעותיות. כי אני צפיתי בכמה סרטונים של אנשים שעברו את הניתוח להרמת גבות ראיתי שהם עושים 3 חורים בקו של השיער ואני פוחד שזה גם יפגע לי בשיער כי גם ככה יש לי 2 צלקות מקו אוזן לצד שני. תודה מראש

01/12/2015 | 08:42 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

הרמת גבות אומנם מותירה צלקות יחסית קצרות. יש להביא בחשבון שהם מבוצעות בגבול השער, וגברים מתקרחים ,ובחלק מהמקרים הצלקות הנ"ל נחשפות. כמו כן,למרות תוצאת ניתוח טןבה הגבות עלולות לצנוח בשנית ואפילו לאחר תקופה קצרה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית