הצמדת אוזניים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

29/11/2015 | 12:11 | מאת: נתן

שלום ד"ר עברתי ניתוח הצמדת אוזניים לפני כמעט חודשיים ויש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכל לענות לי 1.אחת מהאוזניים שלי לטעמי עדיין בולטת ואפילו חזרה לבלוט כמו לפניי הניתוח. וכשהייתי אצל הרופא לביקורת הוא הוציא לי 2 תפרים מהאוזן הספציפית הזאת , האם זה אומר שהנתיוח נכשל באוזן הזאת או שעליי להמתין עוד כמה חודשיים לתוצאה הסופית למרות שהאוזן מאוד בולטת כמו לפניי הניתוח 2. האוזניים שלי עדיין מאוד למרות שעבר כמעט חודשיים רציתי לדעת אם זה הגיוני שזה עוד לא עבר עדיין תודה רבה דוקטור

01/12/2015 | 08:33 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

קשה להתייחס למקרה פרטני ללא בדיקה. במידה ואכן האפרכסת חזרה לתנוחה המקורית,צלמו והשוו לצלום שלפני הניתוח,ככל הנראה קיימת בעיה בהחלמה,ותזדקקו לנתוח חוזר.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית