ניתוח משולב

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

30/11/2015 | 03:39 | מאת: אבי

שלום רב ד"ר , אני מתכנן לעבור ניתוח משולב - הצמדת אוזניים קטנה + ניתוח פלסטי באף + הקטנת הקונכיות ( אובחנתי ) . השאלה שלי - עד כמה עניין הקטנת הקונכיות הוא עניין מורכב? אני שואל כדי לדעת עד כמה אני יכול לישון בשקט כשהמנתח הפלסטי הוא זה שיעשה זאת ולא אצטרך להפוך את ה"ארגון " הניתוח למורכב עקב הצורך לתאם אף אוזן גרון מנתח שיגיע לניתוח הפלסטי של האף ובאוזניים . מעניין אותי לשמוע את דעתך למרות שכאילו אתה בניגוד עניינים. תודה רבה

01/12/2015 | 08:45 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

מנתח פלסטי מיומן יכו לבצע גם את תקון הקונכיות,מה גם שבד"כ מדובר במעיכת קונכיות ולא כריתה שלחם.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית