בליטה של השתל לאחר ניתוח הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

28/11/2015 | 16:24 | מאת: אנונימית

לפני כמעט חמישה חודשים עברתי ניתוח הגדלת חזה פלוס הרמת חזה אבל לא פורמלית. היה לי חזה טובולרי, מרוקן ונפול בהתחלה אחרי הניתוח הכל היה טוב ויפה, החזה נראה טבעי ומושלם. אך לפני חודשים בערך פתאום נהייתה לי בליטה של השתל בצד אחד, באזור המחשוף. נראה כאילו השתל התהפך ונהייה שקע בתחתית השד ובליטה במעלה השד. הלכתי למנתח שלי ונראה כאילו הוא ניסה להתנער מאחריות. הוא אומר לי שהכל בסדר. אבל שד אחד נראה פשוט מעוות. אני כמעט בטוחה שלפני הניתוח הוא אמר לי שהוא מכניס לי שתלים אנטומיים, שזה מסביר את ההיפוך והעיוות של השתל, אך הוא מיד קפץ ואמר בעצבים שלא הכניס שתלים אנטומיים. אז אם כן מה פשר העיוות שנראה כמו התהפכות של השתל? והאם עלות אחריות לתיקון הניתוח היא על המנתח או עליי?

29/11/2015 | 10:05 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

למה הוויכוח?לאחר הניתוח חייב המנתח לספק לך תעודה בה מפורטים יצרן השתלים,גודלם וצורתם. קיימת עדות על כך בדוח הניתוח וכן בגליון השחרור. אין דרך לחוות דעה על מקרה פרטני ללא בדיקה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית