לאחר ניתוח גניקומסטיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

28/11/2015 | 22:42 | מאת: דן

אהלן עברתי ניתוח גניקומסטיה דו צדדי עם כריתה בלבד לפני 3 ימים, לאורך כל הזמן עד לניתוח לפני ואחרי לא הוזכרה המילה גופיית לחץ...האם היא באמת נחוצה? יש לציין כי החזה שלי נראה כמעט אותו דבר כמו לפני הניתוח ואני מפחד שיישאר ככה ולא ייצטמק. הודה לך מאוד על העזרה!

29/11/2015 | 10:13 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

בכל נתוח בו מופחת נפח של רקמה מיותרת,הן בשאיבה והן בכריתה,מומלץ על חבישת לחץ כדי לצמצם חללים מהם הוצאו הרקמות המיותרות ומניעת הצטברות דם ונוזל בחללים הנ"ל.כך נזרז את הליך ההחלמה ונפחית יצירת רקמה צלקתית עודפת שתתבטא ביצירת גושים נוקשים.

29/11/2015 | 16:08 | מאת: דן

תודה רבה על התגובה, כרגע אני 4 ימים ללא שום חבישה, האיזור עדיין נפוח ולא נראה שהשתנה הרבה, ביצעתי אצל דני רוזין את הניתוח, ולא הוזכרה שום חבישה נוספת... האזור לא יישתטח מעצמו ללא החבישה? כי העטרה עצמה הייתה מאוד בולטת ונשארה כך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית