ליפומה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

21/11/2015 | 18:13 | מאת: דינה

שלום . אני בת 58 .לפני מס' שנים "צמחה" לי ליפומה בגב. הרופא שטיפל בי הציע להשאיר ולא להסיר כי זה מותיר צלקת לא יפה לצערי הרב הליפומה גדלה מאד כיום היא בקוטר 13 ס"מ .זה מציק לי בשכיבה על הגב בישיבה על כסא כאילו אני שוכבת ונשענת על כדור בגודל אשכולית וגם מפריע אסטטית ,בולט כגיבנת דרך החולצה .רציתי לשאול אם אפשרי לשאוב את השומן בשיטה של החתכים הקטנים או אם יש פיתרון אחר .אגב הגוף שלי מייצר ליפומות נוספות לפחות לחסל אותן בעודן קטנות... אשמח אם תוכל לעזור לי במתן כיוון טיפולד. תודה

27/11/2015 | 00:11 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

ניתן במרבית המקרים לסלק את מרבית רקמת השומן העודפת ע"י שאיבת שומן. ליפומות קטנות שמפריעות ניתן לסלק ע"י כריתה דרך חתך קטן.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית