חדר ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

17/11/2015 | 12:37 | מאת: אבי

הי דר, עד כמה שאני יודע, את רוב או כל הניתוחים אתם מבצעים בבתי חולים, בארהב יש דבר שנקרא ( כך מנתח פלסטי אמר לי בהתכתבות) " office- based surgery center " כלומר מיני חדר ניתוח שנמצא בחלק מהקליניקות שבו מבוצעים אפילו עד ניתוחי אוזניים למבוגרים. האם הדבר קיים בארץ, האם יש פלסטיקאים שמחזיקים חדרים כאלה או רופאים אחרים שמחזיקים חדרים כאלה וניתן להשכירם? תודה

26/11/2015 | 23:56 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

ניתוחים מבצעים במרכזים רפואיים המאושרים ע"י משרד הבריאות,ולא במרפאות פרטיות של רופאים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית