ביואלקמיד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

09/11/2015 | 14:56 | מאת: שירלי

אני רוצה למלא את החריצים בזויות הצחוק .יש לי ביואלקמיד בשפתיים מלפני 20 שנה שנדד לכיוון קמטי הצחוק. אם המחט תפגע בביואלקמיד תוך כדי המילוי האם זה מסוכן?

15/11/2015 | 12:03 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

לא הייתי נוגע באיזור מוזרק בביואלקמיד.באיזור המוזרק קיימת ריקמה צלקתית העוטפת את החומר המוזרקץהזרקה לאיזור הנ"ל יכולהלגרום לדליפת החומר לסביבה ומקרים מסוימים להסתבך ביצירת מורסה.

15/11/2015 | 12:03 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

לא הייתי נוגע באיזור מוזרק בביואלקמיד.באיזור המוזרק קיימת ריקמה צלקתית העוטפת את החומר המוזרקץהזרקה לאיזור הנ"ל יכולהלגרום לדליפת החומר לסביבה ומקרים מסוימים להסתבך ביצירת מורסה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית