הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

11/11/2015 | 11:33 | מאת: ה

שלום לפני 3 שבועות עשיתי הגדלת חזה. שתלים אנטומיים (לא פוליאוריטן). בשבוע האחרון אני מרגישה נוקשותעםמעט כאב בשד שמאל. תחושה של התכווצות בתוך השד. תחושה שממש מציקה לי במהלך היום. האם מדובר בהתכווצות קופסית? כשנוצרת התקשות קופסית, מתי בדרכ זה קורה לאחר הניתוח ? האם בדיקה ידנית של רופא תוכל לשלול את התכווצות הקופסית ? אני ממש בלחץץץ תודה.

15/11/2015 | 12:10 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

שלושה שבועות הם זמן קצר להווצרות קופסית משמעותית. בד"כ מדובר במחושים רגילים לאחר נתוח השתלת שדיים. בכל מקדה,הבדקי ע"י הרופא המנתח.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית