הצמדת אוזניים מאוכזב

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

29/10/2015 | 19:12 | מאת: י

שלום דר עברתי לפניי כשבועיים ניתוח הצמדת אוזניים אתמול שהלכתי לישון ושמתי את הסרט של הספורטיים כדי שהאוזן לא תפגע במהלך השינה הרגשתי כאבים באוזן אחת שעברו כעבור 10 דקות שקמתי בבוקר והסרתי את הסרט האוזן פשוט חזרה לדעתי לצורה היישנה שלה לפניי הניתוח עקומה ובולטת אני מאוד מאוכזב ועצבני ולא מבין למה זה קרה הבנתי שיכול להיות שהתפרים השתחררו דבר שמאוד מכעיס אותי האם לדעתך זה יכול להיות רשלנות רפואית?? כי שילמתי הרבה מאוד כסף וזה לא ייתכן שזה ילך הכל לפח

03/11/2015 | 17:41 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

לעיטים מופיעה נפיחות כתוצאה של חבלה עצמומית תוך כדי שינה,ולמרות סרט המגן,מופיעה נפיחות בצקתית שמעוותת את מנח האפרכסת. אם אומנם השתמשו בתפרים לשנוי תנןחת האפרכסת, יתכן ונפרמו. התייעץ הרופא המנתח,במידה ויהיה צורך בתקון ,יעזור לך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית