ניתוח להגדלת ישבן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

18/10/2015 | 15:22 | מאת: ann28

היי.. אני מעוניינת בפרטים על ניתוח להגדלת+הרמת ישבן.. הברזיליאן באט-ליפט מה שנקרא.. כמה בטוח הניתוח הזה? כמה הוא פופולארי (אם בכלל) בארץ? מי הם הרופאים המומחים לניתוחים מהסוג הנ"ל.. ? מהם שתלי הישבן המומלצים ביותר היום בשוק/ע"י מנתחים כירורגיים? והאם גם כמו במקרה של שתלי הסיליקון בחזה- גם את שתלי הישבן יש להחליף אחת ל10-13 שנים ? תודה רבה. [email protected]

28/10/2015 | 12:02 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

מרביצ הכירורגים בארץ עם לא כולם נמנעים מלבצע את הנתוח הנ"ל בגלל אחוז גבוה של התפתחות סיבוכים ואי סביעות רצון של הלקוחות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית