כתם לידה קפה אולה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

12/10/2015 | 20:51 | מאת: מיכל

שלום, נולדתי עם כתם לידה קפה אולה די גדול על הרגל. מילדות הייתי במעקב ובדקתי האם יש דרך להסיר. בפעם האחרונה שהייתי, הרופא (משיבא) אמר שהאופציה היחידה היא לייזר ולא תמיד זה משפר את המצב. האם יש חידושים בתחום? ביצועי הסרת בלייזר השתפרו? תודה רבה!!

18/10/2015 | 09:37 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

מדובר בכתם שנוצר מאיזורים בהם משולבים קטעים עם עודף פיגמנט ואחרים עם פיגמנט חסר. במידה וכל הטיפולים של נסיונות בטיפולים ע"י אנרגית אור לא צלחו.התייעצי במאפרת רפואית לטשוש הפגם ע"י קעקוע(רק צבע).

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית