טיפול בגלי רדיו

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

01/10/2015 | 01:12 | מאת: ליאנה

לד"ר הנכבד שלום רב! לפני כחודש וחצי סיימתי סדרה בת 5 טיפולים בגלי רדיו וככל שהזמן עובר עור הפנים שלי נהיה יותר ויותר יבש, יש פצעים קלים בסנטר שלא עוברים, מה שלא היה לפני כן אף פעם ונוצרה גם פגמנטציה בכמה מקומות. יש מצב שעור הפנים שלי פשוט נשרף? בכבוד רב ותודה מראש על תשובתך

07/10/2015 | 08:58 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

גלי רדיו הם סוג של אנרגיה.יש צורך בהתאמה של האנרגיה המשתחררת מהמכונה לסוג העור ומטרת הטפול.במידה והמינון לא מותאם יכולים להווצר תופעות לוואי.התיעצי ברופא המטפל,או ברופא עור שעוסק בטיפולים במכשיר הנדון.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית