חומצה היאלורונית

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

04/10/2015 | 13:27 | מאת: חסוי

שלום ד"ר עשיתי מילוי שקעים מתחת לעיניים לפני כחודשיים, ושמתי לב שבערך מאז יש לי אחת לכמה ימים כאבי ראש מלווים קצת בסחרחורות, האם זו תופעה שידועה שיכולה לקרות? (גם כעבור ךרק זמן ארוך מההזרקה) 2. אם ממיסים את החומר, אז הכאבי ראש יחלפו במידה וזה עקב ההזרקה? 3 פעולת ההמסה נחשבת לפעולה מורכבת יותר עבור הרופא מאשר המילוי? 4 אוכל להגיע אליך על מנת להמיס? תודה רבה:)

07/10/2015 | 09:03 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אינני מכיר תופעה שאת מתארת. לא הייתי "ממיס"את החומר המוזרק,אני מניח שהוזרקה כמות קטנה באזור הנ"ל.והחומר יספג לאחר פרק זמן של מספר חודשים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית