היפרדות בטנית

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

25/09/2015 | 09:29 | מאת: נטלי

היי שמי נטלי אני בת 29. עברתי 2 לידות רגילות ואחרי הלידה השניה גיליתי רווח בשרירי הבטן... היום אני כמאט שנתיים לאחר הלידה והרווח עדיין קיים הרווח הוא של 3 אצבעות ובנוסף לזה יש לי בקע טבורי קטן וסימני מתיחה ועודפי עור... נאמר לי על ידי כירורג רגיל שזהו ניתוח קוסמטי ועלי לפנות לכירורג פלסטי. השאלה שלי זה האם ניתן לפתור את כל מה שתיארתי בניתוח אחד? מה מהלך הניתוח והתאוששות? ומה הסיכוניים בניתוח כזה? תודה מראש ויום טוב.

26/09/2015 | 08:19 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

בקע בטבור מתוקן בד"כ ע"י כירורג. לגבי ההפרעות האחרות,לא ניתן לייעץ לך ללא בדיקה. מורכבות הנתוח תלויה בממצעים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית