שומות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

09/09/2015 | 15:55 | מאת: רונית

שמעתי שיש אפשרות להסיר שומות בולטות בעזרת גלי רדיו - לעות לייזר שלפי מה שהבנתי לא יכול להסיר שומות בולטות ובנוסף הבנתי שבגלי רדיו התוצאה (לפחות מבחינה אסתטית) יותר טובה גם מלייזר. כמובן שהכוונה לשומות שבבדיקה של רופא לא נראו חשודות. האם הדבר נכון? אם כן האם ידוע היכן ובאילו תנאים ניתן תבצע הסרה של שומות בטכניקה הזו? תודה

16/09/2015 | 09:01 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

שומות,גם במידה ונראות תקינות,רצוי לכרות ולשלוח לבדיקה פתלוגית. כל הוצאת נגע עורי שתופס את הדרמיס העמוק יותיר צלקת גם עם הדבר יבוצע בעזרת סכין או בעזרת אנרגית אור או אחרת. איכות הצלקת נקבעת בהתאם לתכונות רפוי הפצע, ונקבעות גנטית.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית