צמרמורות לאחר ניתוח הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

07/09/2015 | 23:00 | מאת: יעל

בת 25, עברתי ניתוח הגדלת חזה לפני 10 ימים,תחת השריר. הכאבים העזים שהיו לי בימים הראשונים פחתו משמעותית אך בשלושה ימים האחרונים יש לי צמרמורות בלתי פוסקות ורעידות אך ללא חום. התפרים נורא מגרדים וטיפה אדומים מסביב אך אין הפרשות..זה נורמלי? אני מרגישה כמו שיש לי שפעת אבל אין חום..זה אמור לחלוף? יש מקום לדאגה?

16/09/2015 | 08:51 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

במידה ולא נמצאים סמנים ללסיבוכים באיזור הנתוח,יש להבדק ע"י רופא המשפחה כדי לזהות ולטפל במחלה שאיננה קשורה לניתוח.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית