נגע עפעף עליון

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

30/08/2015 | 14:08 | מאת: דוד

שלום, יש לי מעין פלולה על עפעף עליון (ובשפה שלכם skin tag( מה הדרך המקובלת להסרה ? שהייתי ילד היה לי גם והיא נצרבה עי חנקן נוזלי. שמעתי שעושים היום עם מחט חשמלית תודה

31/08/2015 | 08:57 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

תלוי ברוחב הבסיס. במידה והביס צר,כורתים וצורבים את הבסיס.במידה והבסיס רחב לעיתים לאחר הכרחה יש צורך בתפר או שניים לקבל צלקת עדינה.

31/08/2015 | 08:57 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

תלוי ברוחב הבסיס. במידה והביס צר,כורתים וצורבים את הבסיס.במידה והבסיס רחב לעיתים לאחר הכרחה יש צורך בתפר או שניים לקבל צלקת עדינה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית