המנגיומה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

28/08/2015 | 08:33 | מאת: דימה סקובלו

שלום רב לרופא ! יש לי ילדה בת שנתיים וחצי יש לה ימנגיומה מ הלידה , וזה מאווד לא יפה זה נימצאה בשפה עליונה לכיוון הנכיררים של האף ! הרופאים אמרו שיש במקום ימנג.... עם כתם לידה בנוסף ! הינו במעקב בשניידר שנתיים קיבלנו דירלין אך לא חל שיפור משמעותי וביכלל כימעת לא ישתפר בשניידר אמרו שהטיפול הוא שנתיים בזה זה יגמר ! אני מאווד מתוסכל מי זה תמיד הילדים מיתרחקים ממנה ו האמאות מפחדים ש תיתכרב לילדים שלהם , זה גורם לי דיכאון ופחד נוראי ! תעזרו לי מה עווד ניתן לעשות אם מיקרה שכזה בתודה מראש !!

30/08/2015 | 10:18 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

ישנם סוגים שונים של המנגיומות,חלקם נספגים במשך השנים אחרים נשארים ויכולים אף לגדול.בחלק מהמקרים ניתן לטפל ע"י אנרגית אור או חומרים שחוסמים מקומית את הספקת הדם לגדול. התייעץ הרופא כלי דם,אומרפאות המטפלות באנרגית אור,כמו לייזר.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית