תחושה מוזרה בשד לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

27/08/2015 | 22:53 | מאת: יעל

דר מאייר שלום, אני כמעט חודש מניתוח הרמה והגדלת שד. צד ימין לא נפוח וכמעט לא מורגש. צד שמאל כואב ונפוח מאוד. בצד שמאל יש תחושה מוזרה כשאני זזה ובעיקר מתכופפת שקשה לי להסביר.. מין תחושה של בועות אוויר או מיים שזזים. זה כבר מהימים הראשונים לניתוח. האם יש סיבה לדאגה? האם מסתדר בהמשך? תודה

30/08/2015 | 10:11 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

יתכן שקיימים נוזלים,שאריות דם,הפרשה סרוטית בכמות גדולה בכיס השתל. התייעצי ברופא המנתח.במידה וכמות הנוזל משמעותית,יתכן ויש מקום לנקזו.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית