חזה לאחר לידה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

16/08/2015 | 09:19 | מאת: אלמונית

הי ברצוני לדעת הייתי אצל מנתח פלסטי בנוגע להגדלת חזה יש לי א סימטריה קטנה והוא אמר שאין מה לעשות אם זה.שגם לאחר ההגדלה ישאר אותו הדבר,, צד אחד יותר נמוך מהשני. האם אלך לעוד מנתח יכול להיות שהוא כן יוכל לעשות משהו? ועוד שאלה מכיוון שעד שיקבעו לי את הניתוח רציתי לדעת האם יש תחליף טבעי זמני להגדלה עד הניתוח כמו מסטיקים או עוגיות ששמעתי עליהם לא יודעת מהיכן להשיג. אחרי לידה שניה לא נשאר לי חזה ממש מתביישת להיות עם בעלי כל הביטחון שלי הלך את הניתוח אני חייבת אבל עד שיעשו לי חייבת משהו זמני כמובן שלא יגרום לי להשמין.

19/08/2015 | 09:28 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אינני מכיר מסטיקים או עוגיות שיפתרו את גודל או צורת השדיים. את זקוקה לטיפול כירורגי ורק לאחר בדיקה ניתן להציע פתרון פרטני.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית