שתליי סיליקון של חברת סבין

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

06/08/2015 | 16:31 | מאת: מרב

שלום רב דר, האם נכון ששתלים של חברת סבין הצרפתית, הינם מסוכנים? יש שמועה כזו, שהשתלים שלהם דולפים ונקרעים והם פשטו את הרגל. ביצעתי הגדלת חזה ב 2001 ולפני כשנתיים עברתי אולטרסאונד והכל היה בסדר. האם עליי להילחץ בשלב זה מהשתלים שיש בגופי? אשמח אם תוכל להנחות אותי מה לעשות....ואילו שתלים הכי מומלצים היום? בתודה מראש, מרב

11/08/2015 | 14:26 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

השתלים של סבין טובים כמו כל השתלים שיש להם אישור של מכון התקנים האירופי ואישור של משרד הבריאות שלנו. 2% מהשתלים פוקעים ב 10 השנים הראשונות. ההמלצה ,להחליף את השתלים כל כ10 שנים ולהשתמש רק בשתלים מאושרים.

11/08/2015 | 20:37 | מאת: מרב

האם ניתוח כזה מבוצע כיום בהרדמה מקומית עם טישטוש או בהרדמה רגילה? מה עדיף? אחרי ההרדמה הקודמת, היה לי קוצר נשימה כאשר התעוררתי. תודה ;)

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית