לחי שקועה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

31/07/2015 | 14:32 | מאת: יוסי

שלום, אני בן 31. בילדות סביב גיל 9 התאמנתי בקבוצת כדורגל תוך כדי משחק קיבלתי כדור בעוצמה ישירה לעצם לחי הימנית ולא טופל. מאז יש לי אסימטריה בפנים, כשצד ימין שקוע מאשר צד שמאל, ויש סטייה של צד שמאל לצד ימין כולל הלסת. אני מעוניין לעשות שתל קבוע, איזה סוגי שתלים יש? הייתי בייעוץ ונאמר לי מכיוון שהעור שלי דק, שתל סליקון יבלוט על העור ויראו הוא המליץ על הזרקת שומן שלי, או חומר מילוי אחר, מכיוון שאצלי זה לא טיפול על מנת להיראות צעיר אלא ממש לטפל בלחי ניזוקה שמשפיעה על סימטריה אני מעוניין במשהו קבוע

02/08/2015 | 10:13 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

השתלת שומן יכולה להיות פתרון טוב. במידה וקיימת הפרעה בגלל סטיה של הלסת,התייעץ במומחה פה ולסת.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית