הפסקת עישון חודש לפני ניתוח פלסטי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

26/07/2015 | 14:49 | מאת: כרמל

שלום רב, אבקש לברר, אני מעשנת כ 3-4 סיגריות ביום , האם הנחיה להפסקת עישון טרום ניתוח מתייחס ל"מעשנים כבדים " האם אחת לכמה ימים סיגריה אחת השפעתה תהיה מכרעת לנושא החלמה כפועל יוצא של ניקוטין בדם תודה

29/07/2015 | 08:59 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

השפעת הפסקת העשון קריטית בעיקר בנתוחים גדולים שבהם מופרעת הספקת הדם לאבר המנותח.מוצרי העשון גורמים לכווץ כלי הדם ובכך מגבירים את הסכנה להווצרות נמק באיזור המנותח. גם איכות רפוי הפצע מושפעת בגלל נזקי העשון.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית