בלוטת חלב

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

24/07/2015 | 17:10 | מאת: דפנה

שלום רב יש לי בלוטת חלב שהתנפחה בגב עליון. בתחילה היה לה נקודה שחורה וכעת הנקודה נעלמה. שתי שאלות: מה זה אומר ? והאם אפשר עדיין לנקזה בעזרת האצבעות? בתודה מראש

26/07/2015 | 08:39 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

מדובר, ככל הנראה,בבלוטת חיב של זקיק שיער שמוצאה נחסם וקיימת אגירה של החלב ,מתבטא ביצירת גוש שיכול לגדול ואף לחזדהם.במידה והגוש גדל ומפריעה ,הפיתרון -לחוציאו בנתוח,דבר המותיר צלקת.

26/07/2015 | 11:04 | מאת: דפנה

תודה על התשובה וברצוני לדעת האם אפשר לנקז בלי ניתוח? בעזרת האצבעות למרות שאין נקודה שחורה. בתודה מראש

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית