בליטה במצח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

20/07/2015 | 20:06 | מאת: דוד

שלום ד"ר, לפני כ10 שנים נפלתי מגובה של ספה על הפנים וכתוצאה מכך נהייתה בליטה באיזור המצח קצת לפני קו השיער. הדבר מפריע לי אסתטית ורציתי לבדוק אופציה להסיר את אותה. כמו שאני מבין מדובר בבליטה של עצם ולא רקמה אחרת. כמה שאלות: 1. האם צילום ct ראש הוא האופציה היחידה לבדוק את הבליטה ולקבל את המידע הדרוש לפני ניתוח אם מדובר בבליטה של עצם? ידוע שהיא טומנת בחובה קרינה מייננת. 2. אילו אופציות ניתוחיות עומדות בפני ואם אפשר לדעת קצת על הסיכונים. בתודה מראש

26/07/2015 | 08:13 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

בד"כ מספיק צילום רגיל לאבחן את אופי הבליטה. במידה ומדובר בבליטה גרמית אפשר להתייעץ בנוירוכירורג.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית