צלקת ניתוחית

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

17/07/2015 | 00:49 | מאת: שלי

שלום, אני לאחר ניתוח עמוד שידרה צווארי, יש תפר באורך 5 סמ'. התפר נמצא בעורף ומעל צווארון החולצה ככה שרואים את זה ורואים שהולך להיות צלקת רצינית ומכוערת בעוד כארבע ימים יוציאו לי תפר מה יהיה ניתן לעשות, יש משחה לשיפור צלקת במיידי או לייזר? מה האופציות? תודה.

19/07/2015 | 12:20 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

ניתן להשתמש בתכשירי סיליקון במשחה או רצועות,ובמידה והתגובה לא תהיה מספקת התייעצי ברופאי עור המתמחים בשפור מראה הצלקת .

19/07/2015 | 22:56 | מאת: שלי

תודה על תשובתך. בעבר לצלקת אחרת מס' חודשים הנחתי רצועת סיליקון וממש לא שיפר כלום. יש לך להמליץ על משחת סיליקון שהוכח שמשפרת צלקת? תודה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית