כאבים של שנים אחרי ניתוח להוצאת שברי זכוכיות .

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

19/07/2015 | 10:17 | מאת: דורית

שלום, למומחה. לצערי, לפני שנים החלקתי על הרצפה, ומסתבר ששברי כוס קטנטנים נכנסו לישבן....הציק לי מאד, ואחרי תקופה ביצעו לי ניתוח בהרדמה מקומית.בתחילה היתה לי הרגשה שזה הסתדר. מסתבר שטעיתי. החלו כאבים למשך תקופה, עובר לזמן מה וחוזר. המצב נעשה ממש קשה. מפריע לי לשבת, היות ומדובר בחלק התחתון של הישבן. כעת, הכאבים הגיעו למצב, שגם במנוחה אני מרגישה אותם. שאלתי, האם באמצעות מכשיר מסויים, ניתן לעשות בדיקה הנותנת תמונה מה בעצם מציק מפריע וכואב לי.גם כאשר מדובר בחלקיקים קטנטנים... לעיתים אני תוהה....אולי לא הוציאו בזמנו את הנדרש....או חלילה, השאירו משהו בפנים. אודה לך על תשובה, וכיוון. אני לא מסוגלת לשבת מכאבים. תודה רבה.

19/07/2015 | 12:34 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

במידה והזכוכית שנפגת ממנה מכילה חומרים מתכתיים כמו עופרת,בד"כ ניתן לזחות רסיסים בצלום רנטגן.,אנני יודע אם ניתן לזהות מקור או הפרעה בעקבות החבלה ע"י MRI. לעיתים הכאבים נגרמים ע"י הצתלקות בגדם של שריר תחושתי. התייעצי במרפאת כאב.

19/07/2015 | 15:10 | מאת: דורית

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית