בלוטות חלב מרובות על הקרקפת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

16/07/2015 | 18:09 | מאת: לילך

שלום. לפני כשנה התחילה לגדול לי בלוטת חלב על הקרקפת, היא גדלה מהר ועכשיו יש לי הרבה מאד על הראש. ראיתי מספר רופאים ביניהם רופאי עור וכירורגים. אף אחד לא יודע להגיד לי למה זה קורה. האם יש דרך למנוע אותן? המצב מלחיץ אותי מאד וגם לא נעים כי כשהן נוצרות יש תחושות צריבה על הקרקפת וגם גירוד. כל הרופאים שראו אמרו שהן נראות שפירות וקבעתי תור (לוקח חודשים לצערי) להסרה. אשמח לקבל לינק או מידע נוסף מעמיק יותר בנושא. האם יש דרכים למנוע את ההיווצרות שלהן? אולי במזון או תכשירים לשיער? תודה רבה!

19/07/2015 | 12:16 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אינני מכיר דרך מלמנוע החסמות של מוצא בלוטת החלב ויצירת הציסטה. הדרך להפטר מכל ציסטה שמפריעה היא סלוקה בשלמות בצורה כירורגית.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית