אי סימטריה של השדיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

15/07/2015 | 19:09 | מאת: אנונימי

שלום אני בת 16 ואני סובלת מאי סימטריה של השדיים הייתי אצל רופא פלסטיקאי וועדה רפואית הם המליצו להכניס לשד הקטן יותר מותחן רקמות ולהכניס שתל של מי מלח בגלל שהשד הגדול יותר יכול אולי עוד לגדול ובמידה והוא יגדל אז לנפח את השד עם השתל של המי מלח בהתאמה חשד הטבעי השאלה שלי אם יש בדיקה שיכולה לאשר שהשד יגדל או שלא (אנדוקרינולוגית זאת הבדיקה שהבנתי שבודקת את זה ) הרופאים אומרים שבעוד שנתיים יוציאו לי את שתל המי מלח ויכניסו בשני השדיים שתלי סיליקון לבחירתי בהתחשב באי הסימטריה אך השאלה שלי עם הבדיקה של התפתחות השד תוכל לתת תשובות ולחסוך לי שתי ניתוחים והרגשה ששד אחד יותר יפה ועומד(שד הקטן שיכניסו לי שתל מי מלח) והשד השני טבעי ונופל תודה ואשמח לתשובות

19/07/2015 | 12:12 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אישית אני מעדיף לבצע את נתוחי השדיים מגיל 18. כמו כן אין דרך לתת יעוץ מקצועי,למקרה פרטני,ללא בדיקה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית