גניקומסטיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

10/07/2015 | 15:51 | מאת: דחוף

שלום אני בן 28 מה השיטה הכי טובה לגניקומסטיה ..דרך חתך בעטרה או בשיטה סגורה דרך חתך מתחת לשד כי אני מפחד מצלקות

11/07/2015 | 19:25 | מאת: אחד עם ניסיון

עדיף בשיטה הסגורה. אני פחדתי שהתוצאה תצא פחות טובה כי הייתה לי גם רקמת שד, אבל לשמחתי היא יצאה מעולה, והצלקת כמעט ולא תיראה.

12/07/2015 | 09:01 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

אין דרך להמליץ על דרך הנתוח ללא בדיקה. במידה וקיימת ריקמת שד נוקשה בכמות משמעותית,במקרים רבים לאחר שאיבת שומן בלבד,יש צורך בהשלמת התוצאה ע"י כריתה פתוחה של הרקמה העודפת.

18/07/2015 | 01:50 | מאת: דחוף

תודה על תגובתך אפשר שתשלח לי תמונה אם אפשר [email protected]

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית