פטמות נפוחות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

02/07/2015 | 18:18 | מאת: עידו כהן

אני בן 29 מתאמן קבוע חזה שרירי וגדול רק הבעיה שהפטמות נפוחות כל הזמן וזה הורס הכול. כשקר או כשאני בתוך מים הם מתווצות ונראות נורמלי. 1) האם ניתן לעשות ניתוח שיסדר רק את עניין הפטמות מבלי לשנות את החזה בכלל!! 2) מה הסיכון הכרוך בכך? 3) כמה ימי החלמה? 4) מה המחיר? 5) האם אפשר לדמות לי איך הפטמות ייראו לאחר מכן? דוג לניתוח כזה: https://www.youtube.com/watch?v=wm9y9bJKhaQ

04/07/2015 | 22:19 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

בסרטון שצרפת אכן מדובר על מקרה קל של גניקומסטיה. אני לא בטוח שהמצב שאתה מתאר אצלך הוא כזה. מציע שתיגש לייעוץ אצל כירורג פלסטי מומחה שיעריך את מצבך ויקבע אם ניתן לעזור לך באמצעות ניתוח.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית