ULTHERAPY

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

28/06/2015 | 19:54 | מאת: סיגל

אנחנו מתגוררים בארה"ב אני בתחילת שנות ה-40 רזה עם עור דק. ניגשתי ל-3 רופאים לקבל יעוץ במטרה לעבור טיפול כלשהו להצערת הפנים- שני רופאים הציעו כ-24 יח' בוטוקס למצח ובנוסף יחידה אחת של חומר מילוי מתחת לעיניים ובצידי הפה. שניהם לא הסכימו לעשות שום פעולה כירורגית בטענה שעדיין אין צורך ושזו תהיה טעות להתחיל עם זה. השלישי הציע ULTHERAPY - בבקשה תעזור לי להבין, האם זו פעולה שבעצם מדמה ניתוח עם ההבדל שזה מבוצע עם קרן לייזר הפועלת רק על השכבות התת-עוריות או שבדרך זו מגרים את יצור הקולגן וע"י כך גורמת למיצוק? האם בפעולה זו יש פגיעה ברקמות או בשרירים? באופן כללי מה מומלץ לדעתך?

01/07/2015 | 14:02 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

באופן כללי, שלושת הטיפולים מתאימים לנשים בגילך, שעדיין לא מתאימות לניתוח מתיחת פנים. טיפולים למיצוק העור באמצעות חימום וגירי סיבי הקולגן בעור, יעילים, וכשנעשים ביד מקצועית, אין סיבה שיהיה נזק. כל שלושת הטיפולים, יעילותם זמנית ויש לחזור עליהם כל חצי שנה - שנה

06/01/2017 | 08:13 | מאת: אורנה רייכין

מעונינת לברר על מכשיר ultherapy כיצד זה עובד סכנות והאם ניתן שקוסמטיקאית תעשה את הטיפול?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית