קעקוע וקלואיד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

23/06/2015 | 16:38 | מאת: נעה

שלום, אני נעה ואני תכף בת 19. לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח להסרת קלואיד אשר התפתח אצלי בגיל 15 אחרי שעשיתי עגילים בתוך של האוזן. בנוסף, עשיתי פעמיים נזק באף ולא קרה כלום ולא התפתחו קלואידים. לאחרונה חשבתי על לעשות קעקוע בפרק כף היד. האם יש דרך לעשות קעקוע ללא סכנה לקלואיד? ואם לא, האם יש דרך לדעת האם יתפתחו לי קלואידים? או מקום בגוף שבו בטוח לא התפתחו בו קלואידים? תודה מראש!

24/06/2015 | 12:31 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

לא ניתן לדעת מראש,אצל מי ובאיזה חלק בגופו,בעקבות פגיעה בעור יוצרו קלואידים. לא היתי ממליץ למי שחוותה הווצרות קלואיד,לבצע איזה שהוא גרוי לעור, שלא מחויב.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית