הגדלת חזה לפני הריון

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

21/06/2015 | 09:58 | מאת: סמיילי

אני בת 30. מעוניינת בהגדלת חזה. האם מומלץ לעשות עכשיו או אחרי הריונות? לא מתוכנן הריון עכשיו. בעצם כמה זמן אחרי הגדלה לא מומלץ להיכנס להריון? אשמח אם תוכל לעזור, אני לא מפסיקה להתלבט. תודה

24/06/2015 | 12:13 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

נתוח הגדלת שדיים מבוצע בגלל פגיעה בתדמית הגוף אצל אישה עם כל התופעות הנלוותץ המטרה ליצור שדיים יפים בעל מראה טבעי,ובפרופורציות בהתאם לאורך ורוחב בית החזה. לאורך הזמן שדיים משתניםבגלל שנויים הורמונאלים שנוי בנשקל ואיכות הרקמות,וזאת ללא התיחסות לשנויים שחלים בזמן ההריון וההנקותלדעתי,במידה ומראה השדיים מפריע ויש מקום לשיפור,תבצעי את הנתוח ובמידה ומראה וגודל השד ישתנה מבצעי ניתוח בהתאם.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית