עזרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

15/06/2015 | 23:25 | מאת: היילי

שלום..לפני חודש היה לי לילה שלם של הקאות שלאחר מכן הופיעו לי מתחת לעיניים ובלחיים מלא נקודות אדומות שלאחר בירור הסתבר לי שזה כלי דם שהתפוצצו בעקבות המאמץ בהקאות..הדבר עבר לי בערך לאחר שבוע וחצי..היום בכיתי המון ועכשיו אני רואה בצד אחד מתחת לעין כמה נקודות אדומות בדיוק כמו הנקודות שהיו לי לפני רק בכמות ממש קטנה..האם זה יכול להיות קשור לבכי והאם סביר להניח שזה יעבור כמו מה שהיה לי קודם או שזה משהו שיכול להישאר? ולאחר ההקאות שהופיעו לי הנקודות מרחתי טראומיל האם מומלץ גם הפעם?

17/06/2015 | 09:58 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

הייתי ממליץ להבדק ע"י רופא המשפחה. אין צורך במשחה לטפול בשיטפי הדם.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית