כאבים דחוףף

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

14/06/2015 | 21:43 | מאת: רותם

היי אני בת 27 ולפני 7 שנים נותחתי אצלך חודש לאחר הניתוח החלו לי כאבים באזור בית שחי שמאל כל הבדיקות היו תקינות טיפלתי לבסוף הליריקה שעזר היום כמה שנים אחרי שוב חוזרים לי מדי פעם הכאבים לא ברור לי למה לא נאמר לי שכאב עיצבי זה אחד הסיכונים בהגדלה לא בטוח שהייתי עושה מה ניתן לעשות?? זה נורא מטריד אותי גודל השתל 285 מתחת לשריר כמו כן החזה יצא מושלם רק הכאב העצום הדוקר מכעיס אותי.

17/06/2015 | 09:50 | מאת: ד"ר יצחק מאייר

הנתוח לא מערב את איזור בית השחי.לא מכיר תופעה של כאבים באיזור בית השחי לאחר הגדלת שדיים.בכל מקרה מיזמנת לבקרת.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית